ΔΟΚΙΜΆΣΤΕ ΈΝΑ ΚΟΜΜΆΤΙ ΤΗς ΙΤΑΛΊΑς

Μια παράδοση δεκαετιών, από την οικογένειά μας στην δική σας

Για γενιές, η οικογένεια scuro έχει ακολουθήσει την πολυετή παράδοση του Tostatura Scura Italiana επιλέγοντας την υψηλότερη ποιότητα κόκκους καφέ από τις καλύτερες αναπτυσσόμενες περιοχές του κόσμου, προσεκτικά αναμειγνύονται για να δημιουργήσετε το πιο γευστικό καφέ που μπορείτε να αγοράσετε. Ποτέ μαζική παραγωγή, κάθε παρτίδα του καφέ που πουλάμε ξεκινά με το πάθος μας για την εξαιρετική γεύση, αντάξια της κατανάλωσης από τους λάτρεις του καφέ παντού.

SCURO® ΕΣΠΡΈΣΟ NAPOLETANO

Το γευστικό μας, γεμάτο Napoletano χαρμάνι, παράγεται από έναν σπάνιο συνδυασμό καβουρδισμένου-τελειότητας Arabica και ισχυρών κόκκων καφέ, με υπεύθυνες πηγές από πάνω από έντεκα περιοχές σε όλο τον κόσμο. Αυτό το αυθεντικό αρωματικό μείγμα καφέ ανοίγει την πόρτα για απόλαυση, προσφέροντας ένα έντονα γλυκό, βελούδινο απαλό ρόφημα εσπρέσο με φρούτα και σοκολάτες που μπορείτε να γευτείτε. Γευτείτε ένα κομμάτι της Ιταλίας κάθε μέρα, με πλούσιο, τολμηρό και γευστικό καφέ μας που πάντα σας κρατά επιστρέφουν για περισσότερα.

ΑΓΟΡΆΣΤΕ ΤΏΡΑ
SCURO® ΚΑΦΕΤΈΡΙΕς

SCURO καφές εμπλουτίζει τη ζωή, φέρνοντας τους ανθρώπους μαζί σε κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Franchising προσφέρει μια καλύτερη ευκαιρία για να πετύχει. Franchises προσφέρουν την ανεξαρτησία της ιδιοκτησίας μικρών επιχειρήσεων που υποστηρίζονται από τα οφέλη ενός μεγάλου επιχειρηματικού δικτύου. Δεν χρειάζεστε απαραιτήτως την επιχειρησιακή εμπειρία για να τρέξετε ένα προνόμιο. Ελαχιστοποιώντας το χρόνο ξεκινήματος και καμία προκαταβολικά αμοιβή προνομίου * και μόνο μέχρι 6% ετησίως με τα έτοιμα έργα τέχνης και τον εξοπλισμό σχεδίου μας.  Αποδεδειγμένη υπηρεσία σήματα, εμπορικά σήματα, διπλώματα ευρεσιτεχνίας και/ή σχέδια που κατέχουν το δικό σας SCURO® ΚΑΦΕΝΕΊο καθοδηγείται από μια δεκαετία-παλιά ιταλική παράδοση. Ο καφές θέτει μια νέα τάση στο Franchising, ανοίγοντας την πόρτα σε μια υψηλής ποιότητας επιχείρηση βασισμένη σε ένα αποδεδειγμένο πρότυπο της επιτυχίας, σε ένα κλάσμα του κόστους άλλων εμπορικών σημάτων στη βιομηχανία. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για το αυξανόμενο δίκτυό μας από καταστήματα καφέ λιανικής και να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παγκόσμια τάξη ευκαιρία franchise μας

Ανοίξτε ένα SCURO® καφέ STORE
Latest νέα και εκδηλώσεις
ΠΡΟΤΕΙΝΌΜΕΝΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ

Έκτακτη SCURO® καφέ

Μια αποκλειστική συλλογή από την υψηλότερη ποιότητα ειδικότητα, πλούσιο, τολμηρό και γευστικό καφέ που πάντα σας κρατά επιστρέφουν για περισσότερα

Η επιλογή μας από Made in Italy ισχυρές και όμορφες μηχανές espresso εξασφαλίζει ότι μπορείτε να παράγετε τον ίδιο ποιοτικό εσπρέσο στο μπαρ ή στο σπίτι σας.

Αυτά τα όμορφα χειροποίητα εξαρτήματα κατασκευάζονται στην Ιταλία χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά 

Πολύ καλός εσπρέσο, πλούσιος και γευστικός καφές όπως θα έπρεπε να είναι!

Dan

Πολύ καλός εσπρέσο μου θυμίζει τα μεγαλύτερα μείγματα καφέ και πώς χρησιμοποιείται για να είναι χρόνια πριν.

Jon

Μου αρέσει, καλή κρέμα και γεύση, κρατήστε παραγγελία μηνιαία.

Robert

Απλά εκπληκτικό, πλούσιο και γευστικό καφέ σας ευχαριστώ!

Alessanda

Πυκνή κρέμα, εξαιρετική γεύση εσπρέσο Napoletano.

Roberto