ΚΑΦΈς ΨΉΣΙΜΟ ΜΥΣΤΙΚΆ ΑΠΟΚΆΛΥΨΕ

Στο Cafe ' scuro, το ψήσιμο του καφέ είναι κάτι παραπάνω από μια οικογενειακή παράδοση γεμάτη πάθος.

Ξεκινώντας μετά το β ' Παγκόσμιο Πόλεμο, ο παππούς Τζοβάνι μετακόμισε από Μπόβα (Chòra TU Vùa) Καλαβρία στη Νάπολη, λαμβάνοντας μια μέτρια δουλειά εμπορίας καφέ από τη θάλασσα, για να τροφοδοτήσει την οικογένειά του. Αφού εργαζόταν εκεί για πολλά χρόνια, είχε μια ιδέα που πυροδότησε το όνειρο της δημιουργίας μιας δικής του κληρονομιάς στον κόσμο του καφέ.

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΌς ΨΗΣΊΜΑΤΟς

Άρχισε να εργάζεται για το όνειρό του, πειραματίζεται με τα φασόλια που έφερε στο σπίτι από τη δουλειά, ψήσιμο τους πάνω από μια ανοιχτή φωτιά σε ένα τηγάνι. Αυτές οι μικρές παρτίδες του σπιτιού ψημένα φασόλια αργότερα μετατράπηκε σε νόστιμο καφέ που δεν μπορούσε να σταματήσει να μιλάμε για.

TOSTATURA SCURA ITALIANA ΠΑΡΆΔΟΣΗ

Λίγα χρόνια αργότερα, για την ευχαρίστησή του, ο παππούς Τζοβάνι είχε αποθηκεύσει αρκετά αγοράσει μια πολύ μικρή μηχανή ψησίματος που χρησιμοποίησε για πάνω από μια δεκαετία. Έβαλε τη δική του ιδιαίτερη πινελιά στη διαδικασία ψησίματος του καφέ, κάνοντας καφέ που όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι του αγαπούσαν πραγματικά.

Στην στροφή του αιώνα, η οικογένειά μας αναστήθηκε το πάθος του για το ψήσιμο του καφέ. Χρησιμοποιώντας τις ιδιαίτερες συνταγές του ριζωμένες στο Tostatura Scura Italiana παράδοση, ξεκινήσαμε την παραγωγή και την πώληση μικρών παρτίδων του καφέ σε τοπικό επίπεδο.

Μετά από μερικά χρόνια στην επιχείρηση, είχαμε τελειοποιήσει τον καφέ του παππού μας φρύξης συνταγές. Και το 2006, έχουμε δημιουργήσει ένα εργοστάσιο και άρχισε την πώληση και τη ναυτιλία καφέ έξω από την Ιταλία, σε λάτρεις του καφέ σε όλο τον κόσμο.

Στο scuro καφέ, το ψήσιμο του καφέ είναι κάτι περισσότερο από μια οικογενειακή παράδοση γεμάτη πάθος. Είναι μια μαγική αίσθηση να μοιραστούν έκτακτα μείγματα μας με τους λάτρεις του καφέ σε έναν αυξανόμενο αριθμό των χωρών σε όλο τον κόσμο. Και βλέπουμε τους πελάτες μας περισσότερο από απόμακρα πρόσωπα. Ακόμα κι αν δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ, όταν πίνετε scuro καφέ, γίνεστε μέλος της οικογένειάς μας.

Τα οφέλη της κατανάλωσης του μεγάλου espresso μας φθάνουν επίσης στην παγκόσμια οικογένειά μας πάρα πολύ. Όταν πίνετε scuro καφέ, υποστηρίζετε τους αγρότες παίρνουμε κόκκους καφέ μας από όλο τον κόσμο, σπάζοντας τον κύκλο της φτώχειας, βοηθώντας τους να ζήσουν καλύτερες ζωές. Μάρκα μας είναι επίσης ερευνά τρόπους για να υποστηρίζει την παγκόσμια κοινότητα μέσω δωρεές σε Πηγάδια νερού για την Αφρική, όπου η εταιρεία μας ψάχνει να δωρίζει ένα αντίστοιχο κιλό νερού για κάθε κιλό καφέ που πίνετε.

Δείτε τα τελευταία νέα και εκδηλώσεις μας

Μετά από προσπάθεια σε μια επίδειξη τοποθέτησα την πρώτη παραγγελία μου και από τότε ποτέ δεν κοίταξα αλλού όπου.

Marco

Μόλις προσπαθήσετε scuro δεν πάτε ποτέ πίσω στο συνηθισμένο espresso.  Απλά εξαιρετική γεύση απότομη αρωματική βελούδινη!

Paolo

Μια παχιά κρέμα αυθεντικό εσπρέσο από μια αληθινή γεύση της Ιταλίας.

Alessandra

Καταπληκτικό espresso τα καλύτερα χρήματα espresso μπορούν να αγοράσουν!!!! Αγάπη scuro!

John

Απλά το καλύτερο εσπρέσο που έχω δοκιμάσει ποτέ. Αυτή είναι η πραγματική γεύση από το παρελθόν!!!

Marcus