Όροι

Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2019

Το Cafe ' SCURO και οι συνεργάτες του παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε εσάς υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις. Εάν επισκέπτεστε ή ψωνίζετε μέσα σε αυτήν την ιστοσελίδα, αποδέχεστε αυτούς τους όρους. Παρακαλώ Διαβάστε τους προσεκτικά.

Προστασίας προσωπικών δεδομένων

Διαβάστε τις πολιτικές απορρήτου και cookies που διέπουν επίσης την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας, για να κατανοήσετε τις πρακτικές μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΈς ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΕς

Όταν επισκέπτεστε το SCURO® ή στέλνετε e-mail σε εμάς, επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά. Συναινείτε να λαμβάνετε επικοινωνίες από εμάς ηλεκτρονικά. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή με την απόσπαση ανακοινώσεις σε αυτό το site. Συμφωνείτε ότι όλες οι συμφωνίες, ανακοινώσεις, γνωστοποιήσεις και άλλες επικοινωνίες που σας παρέχουμε ηλεκτρονικά ικανοποιούν κάθε νομική απαίτηση ότι οι εν λόγω επικοινωνίες είναι εγγράφως.

Πνευματικά δικαιώματα

Όλο το περιεχόμενο που περιλαμβάνεται σε αυτή την ιστοσελίδα, όπως κείμενο, γραφικά, λογότυπα, εικονίδια κουμπιών, εικόνες, ηχητικά κλιπ, ψηφιακές λήψεις, συλλογές δεδομένων και λογισμικό, αποτελεί ιδιοκτησία του SCURO® ή των προμηθευτών περιεχομένου του και προστατεύεται από τους διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Η συλλογή όλου του περιεχομένου σε αυτό το site είναι αποκλειστική ιδιοκτησία του καφέ ' SCURO, με τη συγγραφή πνευματικών δικαιωμάτων για αυτή τη συλλογή από το SCURO του καφέ, και προστατεύεται από τους διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Σήματα

SCURO® τα εμπορικά σήματα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σχέση με οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που δεν είναι SCURO® με οποιονδήποτε τρόπο που είναι πιθανό να προκαλέσει σύγχυση στους πελάτες, ή με οποιονδήποτε τρόπο που υποτιμά ή δυσφημίσει SCURO®. Όλα τα άλλα εμπορικά σήματα που δεν ανήκουν στην SCURO® ή τις θυγατρικές της που εμφανίζονται σε αυτό το site είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους, οι οποίοι μπορούν ή δεν μπορούν να συνδέονται με, συνδέονται με, ή χρηματοδοτείται από SCURO® ή τις θυγατρικές της.

ΆΔΕΙΑ ΧΡΉΣΗς ΚΑΙ ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ

Το Cafe ' SCURO® σας χορηγεί περιορισμένη άδεια πρόσβασης και προσωπικής χρήσης αυτού του ιστότοπου και όχι για λήψη (εκτός από την προσωρινή αποθήκευση σελίδων) ή για τροποποίηση του, ή οποιουδήποτε τμήματος του, με εξαίρεση τη ρητή γραπτή συγκατάθεση της SCURO του καφέ. Αυτή η άδεια δεν περιλαμβάνει οποιαδήποτε μεταπώληση ή εμπορική χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της: οποιαδήποτε συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε λιστών, περιγραφών ή τιμών προϊόντων: οποιαδήποτε παράγωγη χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή του περιεχομένου της: οποιαδήποτε λήψη ή αντιγραφή των στοιχείων λογαριασμού για το όφελος ενός άλλου εμπόρου: ή οποιαδήποτε χρήση της εξόρυξης δεδομένων, ρομπότ, ή παρόμοια συλλογή δεδομένων και εργαλεία εξόρυξης. Αυτή η ιστοσελίδα ή οποιοδήποτε τμήμα αυτής της ιστοσελίδας δεν μπορεί να αναπαραχθεί, να αντιγραφεί, να πωληθεί, να μεταπωληθεί, να επισκεφτεί ή να αξιοποιηθεί με άλλο τρόπο για οποιοδήποτε εμπορικό σκοπό χωρίς ρητή γραπτή συγκατάθεση του καφέ ' SCURO. Δεν μπορείτε να πλαισιώσετε ή να χρησιμοποιήσετε τις τεχνικές διαμόρφωσης για να επισυνάψετε οποιοδήποτε εμπορικό σήμα, λογότυπο, ή άλλες ιδιόκτητες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων των εικόνων, του κειμένου, της διάταξης σελίδων, ή της μορφής) του SCURO® και των συνεργατών μας χωρίς ρητή γραπτή συγκατάθεση. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε meta tags ή οποιοδήποτε άλλο "κρυφό κείμενο" χρησιμοποιώντας SCURO όνομα ή εμπορικά σήματα του καφέ χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεση του καφέ» SCURO. Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση τερματίζει την άδεια ή την άδεια που χορηγείται από την SCURO. Σας χορηγείται ένα περιορισμένο, ανακληθεί και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσετε μια υπερ-σύνδεση στην αρχική σελίδα του SCURO® εφόσον ο σύνδεσμος δεν απεικονίζει SCURO, τους συνεργάτες του, ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε μια ψευδή, παραπλανητική, υποτιμητική ή με άλλο τρόπο προσβλητικό θέμα. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε καφέ ' SCURO® λογότυπο ή άλλο ιδιόκτητο γραφικό ή εμπορικό σήμα ως μέρος του συνδέσμου χωρίς ρητή έγγραφη άδεια.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΜΈΛΟΥς ΣΑς

Εάν χρησιμοποιείτε αυτήν την τοποθεσία, είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του λογαριασμού και του κωδικού πρόσβασής σας και για τον περιορισμό της πρόσβασης στον υπολογιστή σας και συμφωνείτε να αποδεχτείτε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του λογαριασμού ή του κωδικού πρόσβασής σας. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας μόνο με τη συμμετοχή ενός γονέα ή κηδεμόνα. SCURO® και οι συνεργάτες του διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν την υπηρεσία, να τερματίσουν λογαριασμούς, να αφαιρέσουν ή να επεξεργαστούν περιεχόμενο ή να ακυρώσουν τις παραγγελίες κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια.

ΚΡΙΤΙΚΈς, ΣΧΌΛΙΑ, ΜΗΝΎΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΎ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΊΟΥ ΚΑΙ ΆΛΛΟ ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΟ

Οι επισκέπτες μπορούν να δημοσιεύουν σχόλια, σχόλια και άλλο περιεχόμενο: και να υποβάλουν προτάσεις, ιδέες, σχόλια, ερωτήσεις ή άλλες πληροφορίες, εφ ' όσον το περιεχόμενο δεν είναι παράνομο, άσεμνο, απειλητικό, δυσφημιστικό, χωροκατακτητικό της ιδιωτικής ζωής, παραβιάζοντας την πνευματική ιδιοκτησία δικαιώματα, ή με άλλο τρόπο επιβλαβή σε τρίτους ή ανάρμοστο και δεν αποτελείται από ιούς λογισμικού, πολιτική εκστρατεία, εμπορική άγρα πελατών, αλυσιδωτές επιστολές, μαζικές αποστολές ή οποιαδήποτε μορφή "spam". Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψευδή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να μιμηθείτε οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα ή να παραπλανήσετε με άλλο τρόπο την προέλευση μιας κάρτας ή άλλου περιεχομένου. Το Cafe ' SCURO διατηρεί το δικαίωμα (αλλά όχι την υποχρέωση) να αφαιρέσει ή να επεξεργαστεί τέτοιο περιεχόμενο, αλλά δεν εξετάζει τακτικά το δημοσιευμένο περιεχόμενο. Εάν δημοσιεύσετε περιεχόμενο ή υποβάλετε υλικό, και αν δεν δηλώσουμε το αντίθετο, παραχωρείτε στο SCURO® και στους συνεργάτες του ένα μη αποκλειστικό, ατελώς, διαρκές, αμετάκλητο και πλήρως μεταβιβάσιμη δικαίωμα χρήσης, αναπαραγωγής, τροποποίησης, προσαρμογής, δημοσίευσης, μετάφρασης, Δημιουργήστε παράγωγα έργα από, διανομή και εμφάνιση αυτού του περιεχομένου σε όλο τον κόσμο σε οποιοδήποτε μέσο. Μπορείτε να χορηγήσει SCURO Cafe» και τους συνεργάτες της και υπο δικαιοδόχους το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το όνομα που υποβάλλετε σε σχέση με το εν λόγω περιεχόμενο, αν το επιλέξουν. Δηλώνετε και εγγυάστε ότι έχετε ή ελέγχετε με άλλο τρόπο όλα τα δικαιώματα στο περιεχόμενο που δημοσιεύετε: ότι το περιεχόμενο είναι ακριβές: ότι η χρήση του περιεχομένου που παρέχετε δεν παραβιάζει αυτή την πολιτική και δεν θα προκαλέσει τραυματισμό σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα : και ότι θα αποζημιώσετε το SCURO του καφέ ή τους συνεργάτες του για όλες τις αξιώσεις που προκύπτουν από το περιεχόμενο που παρέχετε. SCURO® έχει το δικαίωμα, αλλά δεν την υποχρέωση να παρακολουθούν και να επεξεργαστείτε ή να αφαιρέσετε οποιαδήποτε δραστηριότητα ή περιεχόμενο. Το SCURO δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε περιεχόμενο που αναρτάται από εσάς ή οποιοδήποτε τρίτο μέρος.

ΚΊΝΔΥΝΟς ΑΠΏΛΕΙΑς

Όλα τα αντικείμενα που αγοράζονται από το SCURO® γίνονται σύμφωνα με μια σύμβαση αποστολής. Αυτό σημαίνει βασικά ότι ο κίνδυνος της απώλειας και του τίτλου για τα στοιχεία αυτά περάσει σε σας κατά την παράδοσή μας στον μεταφορέα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΈς ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Το καφέ ' SCURO και οι συνεργάτες του προσπαθούν να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστεροι. Ωστόσο, η SCURO του καφέ δεν εγγυάται ότι οι περιγραφές των προϊόντων ή άλλο περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου είναι ακριβή, πλήρη, αξιόπιστα, τρέχοντα ή χωρίς σφάλματα. Εάν ένα προϊόν που προσφέρεται από την SCURO του καφέ δεν είναι όπως περιγράφεται, η μόνη σας λύση είναι να το επιστρέψετε σε αχρησιμοποίητη κατάσταση.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ και ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝησ αυτή η ιστοσελίδα παρέχεται από το SCURO® "ως έχει" και "ΌΠΩς είναι διαθέσιμο". SCURO® δεν κάνει καμία δήλωση ή εγγύηση ΚΑΝΕΝΌς ΕΊΔΟΥς, ρητή ή ΣΙΩΠΗΡή, ως προς τη λειτουργία του ΠΑΡΌΝΤΟς SITE ή τις ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕς, το περιεχόμενο, τα υλικά, ή τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτό το SITE. ΣΥΜΦΩΝΕΊΤΕ ΡΗΤΆ ΌΤΙ Η ΧΡΉΣΗ ΑΥΤΉς ΤΗς ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑς ΓΊΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ ΚΊΝΔΥΝΟ. Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ΙΣΧΎΟΥΣΑ νομοθεσία, η SCURO® αποποιείται όλες τις ΕΓΓΥΉΣΕΙς, ΡΗΤΈς ή ΣΙΩΠΗΡές, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, ΣΙΩΠΗΡών εγγυήσεων ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΌΤΗΤΑς και ΚΑΤΑΛΛΗΛΌΤΗΤΑς για συγκεκριμένο σκοπό. MYCOMPANY δεν εγγυάται ότι αυτό το SITE, τους ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΈς του, ή E-MAIL που αποστέλλονται από SCURO® καφέ» είναι απαλλαγμένα από ΙΟΎς ή άλλα επιβλαβή συστατικά. SCURO® δεν θα ευθύνεται για τυχόν ΖΗΜΙΈς ΟΠΟΙΟΥΔΉΠΟΤΕ ΕΊΔΟΥς που προκύπτουν από τη χρήση του ΠΑΡΌΝΤΟς SITE, συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε ΆΜΕΣΕς, ΈΜΜΕΣες, ΤΥΧΑΊες, ΠΟΙΝΙΚές, και επακόλουθες ΖΗΜΙΈς. ΟΡΙΣΜΈΝΕς ΚΡΑΤΙΚΈς ΝΟΜΟΘΕΣΊΕς ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΎς ΣΤΙς ΣΙΩΠΗΡΈς ΕΓΓΥΉΣΕΙς Ή ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΌ Ή ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΌ ΟΡΙΣΜΈΝΩΝ ΖΗΜΙΏΝ. ΕΆΝ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΝΌΜΟΙ ΙΣΧΎΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΆς, ΟΡΙΣΜΈΝΕς Ή ΌΛΕς ΟΙ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΑΠΟΠΟΙΕΊΣΤΕ, ΕΞΑΙΡΈΣΕΙς Ή ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΊ ΕΝΔΈΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΎΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΆς ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΕΠΙΠΛΈΟΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΈΟ ΔΊΚΑΙΟ

Με την επίσκεψη του SCURO® συμφωνείτε ότι οι νόμοι της πολιτείας του Μιλάνου, της ΙΤΑΛΊΑς, χωρίς να αφορά τις αρχές της σύγκρουσης νόμων, θα διέπουν αυτούς τους όρους χρήσης και κάθε διαφορά οποιουδήποτε είδους που μπορεί να προκύψει ανάμεσα σε εσάς και τον SCURO® ή τους συνεργάτες του.

Διαφορές

Κάθε διαφορά που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την επίσκεψή σας στο SCURO® ή σε προϊόντα που αγοράζετε μέσω του SCURO® του καφέ πρέπει να υποβάλλεται σε εμπιστευτική διαιτησία στο Μιλάνο της ΙΤΑΛΊΑς, εκτός από το ότι, στο βαθμό που έχετε με οποιοδήποτε τρόπο παραβιάζονται ή απειλούνται να παραβιάζουν καφέ» SCURO® δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, SCURO® μπορεί να ζητήσει ασφαλιστικές ή άλλες κατάλληλες ελαφρύνσεις σε οποιοδήποτε κρατικό ή ομοσπονδιακό δικαστήριο της πολιτείας του Μιλάνου, στην Ιταλία, και συναινείτε στην αποκλειστική δικαιοδοσία και τον τόπο διεξαγωγής σε αυτά τα δικαστήρια. Η διαιτησία στο πλαίσιο της παρούσας συμφωνίας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανόνες που επικρατούν στη συνέχεια της Αμερικανικής Ένωσης Διαιτησίας. Το βραβείο διαιτητών είναι δεσμευτικό και μπορεί να κατατεθεί ως απόφαση σε οποιοδήποτε δικαστήριο αρμόδιας δικαιοδοσίας. Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, καμία διαιτησία δυνάμει της παρούσας συμφωνίας δεν θα ενταχθεί σε μια διαιτησία που αφορά οποιοδήποτε άλλο μέρος που υπόκειται στην παρούσα συμφωνία, είτε μέσω διαδικασίας διαιτησίας κατηγορίας ή με άλλο τρόπο.

ΠΟΛΙΤΙΚΈς ΤΟΠΟΘΕΣΊΑς, ΤΡΟΠΟΠΟΊΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΌς

Παρακαλώ εξετάστε τις άλλες πολιτικές μας, όπως η πολιτική ναυτιλίας και επιστροφών μας, που ταχυδρομούνται σε αυτήν την περιοχή. Οι πολιτικές αυτές διέπουν επίσης την επίσκεψή σας στην SCURO® του καφέ. Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές στον ιστότοπό μας, τις πολιτικές μας και τους παρόντες όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή. Εάν οποιαδήποτε από αυτές τις προϋποθέσεις θεωρείται άκυρη, άκυρη ή για οποιονδήποτε λόγο ανεφάρμοστη, η προϋπόθεση αυτή θα θεωρείται διαχωριστική και δεν θα θίγει την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα κάθε υπολοίπου όρου.

Ερωτήσεις:

Ερωτήσεις σχετικά με τους όρους χρήσης, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή άλλο υλικό που σχετίζεται με την πολιτική μπορούν να απευθύνονται στο προσωπικό υποστήριξής μας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο "Επικοινωνία" στο πλαϊνό μενού.