Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2019

Το καφέ ' SCURO ("εμείς", "εμείς", ή "μας") λειτουργεί http://www.caffescuro.com (το "site"). Αυτή η σελίδα σας ενημερώνει για τις πολιτικές μας σχετικά με τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών πληροφοριών που λαμβάνουμε από τους χρήστες της ιστοσελίδας.

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο για την παροχή και τη βελτίωση της ιστοσελίδας. Με τη χρήση της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη συλλογή και τη χρήση των πληροφοριών σύμφωνα με την παρούσα πολιτική.

Συλλογή και χρήση πληροφοριών

Κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παρέχετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επικοινωνία ή την αναγνώρισή σας. Οι προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται στο όνομά σας ("προσωπικά στοιχεία").

Δεδομένα καταγραφής

Όπως πολλοί χειριστές περιοχών, συλλέγουμε τις πληροφορίες που το πρόγραμμα περιήγησής σας στέλνει όποτε επισκέπτεστε την περιοχή μας («στοιχεία κούτσουρων»).

Αυτά τα δεδομένα καταγραφής μπορεί να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet ("IP") του υπολογιστή σας, ο τύπος του προγράμματος περιήγησης, η έκδοση του προγράμματος περιήγησης, οι σελίδες του ιστότοπού μας που επισκέπτεστε, η ώρα και η ημερομηνία της επίσκεψής σας, ο χρόνος που δαπανάται σε αυτές τις σελίδες και άλλες στατιστικές.

Επιπλέον, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε υπηρεσίες τρίτων, όπως το Google Analytics, που συλλέγουν, παρακολουθούν και αναλύουν αυτό…